12/10/2021
Bron/externe fotograaf
Louis Hansel
🖋:
Auteur extern
Stan Schepers
- Besprenkel een zoete aardappel met zout en plaats 8 minuten in de microgolf.
- Snij een halve ui in blokjes en bak met een teentje look in een pan met olijfolie.
- Wanneer de ui en de look goudbruin zijn, voeg zwarte bonen en fijngesneden paprika toe en laat even opwarmen.
- Meng er een theelepel komijnpoeder onder en voeg peper en zout toe naar smaak. Extra optie: je kan ook wat gemalen cayennepeper toevoegen als je het graag wat pikanter hebt.
- Snij de zoete aardappel in de lengte door. Lepel een beetje vruchtvlees van de aardappel eruit en meng met de bonen en paprika.
- Steek het mengsel terug in de aardappel.
- Serveer eventueel met avocado, dressing (vegan yoghurt) en/of koriander.
Smakelijk!
- Log in to post comments