micro-muffins

pottenkijkers

27/11/2016
🖋: 

Haal je 'fat pants' uit de kast en dij uit met dwars in deze online vreet- en zuiprubriek voor mensen die het nét even anders doen. Mensen die houden van empirisch experimenteren, eetbaar exploreren en extravagant exposeren met een beperkt budget doch calorierijkefantasie.

Ben je het studeren kotsbeu? Krijg je al koppijn wanneer health-goeroes je 'gezonde studietips' geven waaruit blijkt dat ze echt geen flauw idee hebben van wat student zijn precies inhoud? Dat ze je aanraden om veel noten, vis, of, maak het mee: blauwe bessen te eten tijdens het studeren?

 

Studeren is op zich al afzien. Ik wil nu echt niet nog meer afzien door mezelf half uit te hongeren. Trouwens wie volgt er ook ooit die ‘gezonde manieren van studeren’? Het is niet voor niets dat we met z'n allen tijdens de examenperiode deze ene joggingbroek die twee maten te groot is bovenhalen.

 

Neen zeg ik! Neen tegen een gezonde levensstijl! Neen tegen een goed figuur! Neen tegen de bourgeoisie van idiote journalisten en bloggers die denken hoorlijk dat ze even snel een makkelijk artikeltje kunnen schrijven met studietips die elke examenperiode gewoonweg herhaald worden. Ik heb verdomme suiker nodig, veel suiker en behoorlijk snel als het wat kan! Dat, beste lezer, is nu precies wat het onderstaande recept is: een recept om zo snel mogelijk, zo veel mogelijk suiker in je lichaam te krijgen. En qua smaak valt het wel enigszins mee...

 

Easy-index: kleuter

Sfeer- en gezelligheid-index: eenzaam boven de boeken, voeg meer suiker toe voor extra endorfine

Smaak-index: bwa… ça va

 

benodigdheden

  • microgolfoven
  • suiker (op goed gevoel)
  • bloem (idem)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • water
  • niet te verfijnde smaakpapillen

 

recept

  1. Neem de ingrediënten.
  2. Meng.
  3. Zet 2’ in de microgolfoven.

 

Let op: het is cruciaal dat deze stappen in exact dezelfde volgorde worden uitgevoerd zoals beschreven in het recept!

 

Fancy tip: doe er eens cacaopoeder, honing of Nesquick bij.