stage bij TravelBird

advertorial
19/05/2016

Binnenkort gaan de examens van start en waar denkt een student dan aan? Blokken, uiteraard. En goede resultaten behalen. In deze donkere periode biedt maar één gedachte soelaas: er is licht aan het einde van de tunnel, of, in studententermen: vakantie aan het einde van de examens.

Toch is de zomervakantie niet alleen dolce far niente. Veel studenten gebruiken de vakantie om hun persoonlijke financiën en cv op te krikken door een vakantiejob uit te voeren of stage te lopen. De studenten van de Universiteit Antwerpen worden daarbij verwend: zij kunnen sinds kort deelnemen aan het TravelBird studiebeursprogramma.

 

Wellicht heb je al van TravelBird gehoord. Het is een Nederlands online reisbureau, gevestigd in het centrum van Amsterdam. Travelbird probeert het selecteren en boeken van reizen leuker en gemakkelijker te maken. Het bedrijf heeft dan ook een internationaal perspectief.

 

Het reisbureau organiseert een stage op zijn hoofdkantoor in Amsterdam voor deelnemers uit meer dan 300 scholen uit 25 verschillende landen, waaronder de Norwegian School of Economics en het King’s College in Londen. En dat tot zes maanden, met daarbovenop een studiebeurs van 3000 euro!

 

Je krijgt dus niet alleen de kans je cv aan te dikken met een waardevolle werkervaring, je leert ook mensen van over de hele wereld kennen. Het enige wat je moet doen om kans te maken op deze beurs is je meest inspirerende reiservaring op een zo creatief mogelijke manier delen met TravelBird. Stuur die posters, YouTube-video’s en essays dus maar op!

 

Het programma loopt nog tot 31 mei 2016 (23.59 uur), snel zijn is dus de boodschap! Deelnemen kan via de TravelBird Studiebeurspagina.