geschenkjes die het leven van de student beter maken

voor iedereen met nog een leeg kerstlijstje

18/12/2019

Yes! Het is eindelijk zo ver: de feestdagen, de meest hartverwarmende dagen van het jaar, komen er weer aan. Maar voor alle studenten ook een periode van pure horror. Die ontelbare kerstfeestjes met een secret santa waar niemand een lijstje voor maakt en jij maar een idee uit je hoed moet toveren, én niet te vergeten de periode waarin elke student meer dan ooit aan zichzelf twijfelt: de blok. Ongelooflijke waanzin in deze periode van het jaar, we zeiden het al. Dit lijstje betaalbare kerstcadeaus, voor jezelf of voor anderen, verlichten alvast één last de komende weken.

nooit meer koude voeten

Ten eerste het alom gekende probleem: koude voeten. Welke vampier lukt het om met ijsblokken aan het lichaam te studeren? Dit eerste geschenk legt de lat onmiddellijk onbereikbaar hoog voor alle andere geschenkjes. Het is fluweelzacht, oogstrelend beige en geeft er héérlijke voetmassages bovenop. Vanaf nu kan je dus tijdens het studeren je voeten laten masseren. Wedden dat het daardoor een stuk beter gaat?

Interesse? Dan moet je hier zijn!

 

 

 

bevroren vingers, tot nooit meer

Deze wintermaanden is ‘kou’ niet voor niets het meest gebruikte woord. Als je een hele dag op je computer moet tokkelen om dat examenessay rond te krijgen, voel je stilaan je vingertoppen afsterven. Ook daar hebben we iets voor gevonden: wanten die de bovenkant van je hand warm houden én nog eens extra verwarmen. Je zou het een elektrisch dekentje voor je handen kunnen noemen. Deze vingersreddende attributen lijken op glimlachende boterhammetjes en maken deze koude periode alleen maar aangenamer!

Deze kant op!

 

 

 

liefde, recht uit de microgolf

Vanaf nu kunnen deze zielsverwarmende luiaard of megaschattige lama dienst doen om de laatste bevriezende delen van je lichaam terug wat leven in te roepen. Iedereen heeft tenslotte lichaamswarmte en knuffelige liefde nodig tijdens de studiedag. Maar of je nu alleen bent of je partner is zelf even hard aan het zwoegen of maakt geen tijd vrij, dit vertederend geschenk zal je nooit teleurstellen. Even in de microgolf en hup, daar is je portie liefde!

Zus of zo, het kan allemaal.

 

 

 

niet geschoten is altijd mis!

We kennen het allemaal. Je probeert keihard, maar concentreren lukt écht niet meer. Automatisch jaag je je daardoor op en een kleine agressie steekt de kop op. In plaats van tegen je mama te staan roepen, het arme mens, schaf je nu deze oplossing aan.
Iets om te gooien, want wat geeft nu een beter gevoel dan met iets gooien?! Verdoezeld als een onschuldig basketballetje en een net lijkt het niet meer dan een (toch wat zielig) spelletje voor de hardwerkende student. Maar als je er wat kracht achter zet en goed gooit… Dan zal het zeker en vast wel aankomen! Als je kan mikken natuurlijk.

Niet de onhandigste op het veld? Perfect.

 

 

 

de eindeloze wensput vol cadeautjes

Tot slot kunnen we je best doorverwijzen naar de duizenden leuke websites die gadgets verkopen. Als student zal je het schuifbalkje om de maximumprijs aan te passen snel vinden. Een koffiemok met koekjeshouder is ook nog een aanrader, bijvoorbeeld. Want zeg nu zelf: wat is er beter dan cafeïne? Cafeïne met een koekje en een superschattig lachend diertje! Of badparels, met de geur van je favoriete drankje... Zo kan je tijdens deze helse periode wegdromen in warm water terugdenkend aan het voorbije, maar toch weer legendarische semester. Of je kan al vooruitblikken op het nieuwe, met nog veel meer momentjes waarin je die geur zal herkennen.

 

"Here's to a lousy Christmas and a crappy New Year!" O ja, en ne goeie blok!