SMS

02/05/2008
🖋: 

Niemand ontsnapt aan de tand des tijds, de aftakeling, het begin van het einde, de slijtage van de carrosserie, het vals gebit en houten been. Deze maand heeft SMS naast de gewone nonsens aandacht voor onze bejaarde naaste. Respect voor ouderen!

Hé, wat drijft daar nu? Dat dacht een groepje senioren uit Manchester tijdens hun wekelijks zwempartijtje. Een van de senioren werd namelijk Jaws-gewijs achtervolgd door een drijvende drol. De directie van het zwembad besloot het water niet te verversen omdat het om een consistent en niet om een vloeibaar exemplaar ging.

 

Een onvruchtbare vrouw is zoveel waard als een geit. Lieve lezers, gelieve dwars geen haatmail te sturen of een proces aan te smeren, want dit is geen uitspraak van uw geliefde maandblad. Het is echter wel een ruildeal die plaatsvond tussen twee Bulgaarse boeren op een dierenmarkt in Plovdiv. De eerste boer was namelijk verliefd op de vrouw van de tweede boer, die op zijn beurt meer nut zag in de geit van de eerste boer.

 

Als je iets doet, doe het dan goed. Een wijze uitspraak die een 93-jarige Welshman graag ter harte neemt. De senior, chauffeur van beroep, had in zijn 76 jaar dienst geen enkel ongeluk veroorzaakt. Toen hij zich echter naast een uitstalraam van Porsche wou parkeren, liep het mis. De oude knar ramde twee sportwagens en veroorzaakte voor 75.000 euro schade.

 

De val van een Duitser werd op een wel heel merkwaardige manier gebroken. Door herstellingen in een appartementsgebouw werkten de liftdeuren niet meer goed, en viel de verstrooide man zeven meter naar beneden. Hij overleefde echter de klap dankzij het lichaam van een vrouw die de dag eerder in de liftkoker was gedonderd.

 

Probeer je het volgende in te beelden: je komt terug van vakantie, stapt uit de auto, haalt de huissleutel uit je broekzak en reikt naar de deur, tot je plots beseft dat je huis er niet meer staat. Dit overkwam een brave Rus wiens stoute buur het huis van drie verdiepingen steen voor steen afbrak om de hele handel te verkopen.

 

Graag een klein applausje voor José Bacqué. Deze 82-jarige Spanjaard behaalde onlangs zijn dertiende universitair diploma. Na een rechtenstudie van enkele jaren waren filosofie, geografie, geschiedenis, kunstgeschiedenis, Engels, Frans, Duits, Hebreeuws, economie, bedrijfseconomie, geneeskunde en geesteswetenschappen aan de beurt. De oude man heeft besloten zich nu op het Arabisch te storten. Bij deze wenst dwars jullie veel succes met het behalen van jullie ene, pietluttige diplomaatje.