SMS

Kleine onzin
07/03/2008
🖋: 

Het zonnetje komt tevoorschijn en tijdens de les dromen we van vakantie. In deze SMS schenken we speciale aandacht aan enkele exotische reisbestemmingen.

Wie binnenkort op reis gaat naar Roemenië, moet zeker een verkeersovertreding begaan. De verkeersagenten worden er opgeleid door twee professionele balletdansers om zich eleganter te verplaatsen. Volgens de nieuwe ideologie moeten agenten die chauffeurs aan de kant zetten er charmant en welgemanierd uitzien. Béjart heeft te vroeg afscheid van ons genomen…

 

Lieve kindjes, lees altijd eerst de bijsluiter voordat je medicatie gebruikt. Een 58-jarige Brit lapte deze goede raad aan zijn laars en ziet de wereld stilletjes aan blauw worden. Hij beleefde namelijk zoveel plezier aan die piepkleine blauwe pilletjes – beter bekend als Viagra – dat hij nu het verschil niet meer ziet tussen een rode en een blauwe brievenbus. De pillenfabrikant geeft toe dat dit een nevenwerking kan zijn.

 

Wat blauw betreft, de smurfen vieren hun 50ste verjaardag! Daarom organiseert het Belgische bedrijf IMP een wedstrijd waarbij je je eigen smurf mag creëren. Een Nederlander kwam op het idee een smurf in een boerka te maken. Het voorstel werd geweigerd, want smurfen mogen niet religieus getint zijn.

 

Een Australische backpacker in Nieuw-Zeeland wist niet goed wat hij moest doen: een baantje zoeken als fruitplukker of een lotje van de loterij kopen? Hij koos voor het tweede en won ruim 544000 euro. De Aussie besloot om in stijl verder te reizen. De dollar staat misschien laag, maar knappe meisjes zijn gewaarschuwd! Tijdens een vlucht moesten twee Amerikaanse meisjes wachten op een flesje water tot de rest van het vliegtuig bediend was. Later kreeg één van de meisjes het aan de stok met een man die volgens haar te lang op het toilet zat. “Ze discrimineerden ons omdat we jonge knappe vrouwen zijn en iedereen in het vliegtuig lelijk was.” Hmm, zou het misschien aan hun houding gelegen hebben?

 

Onze gedachten gaan uit naar de 74-jarige Jack Herdman. De arme man is hopeloos op zoek naar wat liefde, maar was helaas de enige kandidaat op een speed dating event in het Engelse Wolsingham. Hiermee sluiten we af en pinken we gezamenlijk een traantje weg.