SMS

Kleine onzin
14/02/2008
đź–‹: 

Tijdens de examenperiode lijkt de wereld even stil te staan. Niets is echter minder waar, want de gekke nieuwtjes bleven binnenstromen. Hier volgt een onthutsende selectie van uw SMS-dienaar.

De Indonesische politie moet nog een lesje leren. Op een avond pakte zij enkele voetballers uit Ghana op voor het “flirten met meisjes” en “verstoren van de harmonie van getrouwde koppels”. Beste meneer de agent, wat is hier zo raar aan? Worden voetballers per slot van rekening niet een hele dag getraind om achter hun ballen aan te lopen?

 

Van een cliché gesproken: een Nederlandse man weigert in een zelfbedieningsrestaurant zijn salade te betalen. Hij wordt aangehouden voor diefstal, wat op zich niet zo speciaal is, tot blijkt dat de man 15000 euro op zak heeft. Hoeveel salades zouden dat zijn?

 

Vrouwen, opgepast! In Duitsland heeft een zware jongen een nieuwe methode ontdekt om ruzies te beëindigen. Mannen, als je meer dan 128 kilo zwaar bent en je vrouw weegt ongeveer de helft daarvan, ga even twee minuten op haar zitten en je zal gegarandeerd nooit meer ruzie hebben. Kostprijs: vijf jaar cel.

 

Het pikante nieuws van de maand komt uit een rondvraag aan de universiteit van Cambridge. Voor hen die nog van studierichting willen veranderen: studenten geneeskunde zijn het meest actief in de slaapkamer en de theologen onder ons het minst. Bovendien blijkt een kwart van de studenten aan SM te doen. Hmm, volgende keer die volledige narcose toch maar weigeren.

 

De blooperprijs van de week gaat naar een Afghaanse zelfmoordterrorist. De man had het gemunt op de opening van een moskee waar een aantal belangrijke militaire gezagsdragers zouden aanwezig zijn. Bij het verlaten van zijn huis struikelde hij echter over het opstapje en ontplofte. Om bij dood te vallen, niet?

 

Deze is voor de liefhebbers van China. Je hebt waarschijnlijk al gehoord van een zoo waar ezels levend aan tijgers gevoederd worden als attractie, misschien zelfs van een zoo waar beren op fietsjes rijden, maar een zoo in Fujan doet al het mogelijke om de menselijke verbeelding te tarten. Daar kan je sinds kort zien hoe leeuwen op de rug van een paard kruipen en rondjes rijden.

 

Nog Ă©Ă©ntje om het af te leren. Op een golfterrein in Florida sloeg een 92-jarige oude man een hole-in-one. Niet zo merkwaardig, denk je, tot je hoort dat de arme man al meer dan tien jaar blind is. Klein applausje graag.