SMS

18/10/2007
🖋: 

De dagen worden korter en de blaadjes dwarrelen van de bomen. Alsof dat nog niet genoeg stof doet opwaaien, volgt hier weer een bloemlezing van de gekke gebeurtenissen in onze nog gekkere wereld.

Nooit werd op de Oktoberfest in München zoveel bier gedronken als dit jaar. Het record werd gevestigd op 6,7 miljoen liter, oftewel een half miljoen meer dan vorig jaar. Tegelijkertijd in het nieuws: één op de tien mannelijke Antwerpse studenten vertoont duidelijke tekenen van alcoholmisbruik. Zien jullie ook een verband? Wiens adres geven we zodat München ons een thank you-kaartje kan sturen?

 

Als een asteroïde op weg is naar de aarde en je hebt slechts één uur te leven, wat zou jij dan doen? Volgens een Britse enquête zou 54 procent proberen bij hun geliefde te zijn en 13 procent zou rustig gaan zitten met een glas champagne in de hand. Gaat er dan niemand snel even doorspoelen naar het einde van 'Deep Impact' om te zien hoe zo'n ramp daar overleefd werd?

 

In Australië liet een kunstenaar zich een derde oor aannaaien op zijn linkerarm en in Marseille raakte een Française zo gepassioneerd bij het zien van een schilderij dat ze het 1,4 miljoen euro dure doek kuste (lees: beschadigde) met rode lipstick. Als je erover nadenkt was die Van Gogh eigenlijk nog de gekste niet.

 

Ben je op vakantie naar de VS geweest en daar je hersens vergeten? Geef dan de politie van Richmond een belletje want zij vonden zopas een paar breinen, netjes opgeborgen in een zak naast een appartementsblok. De lokale autoriteiten zijn te bereiken op (804) 646-6842.

 

Voor onze studenten TEW: op een website van New York ging een 25-jarige vrouw die zichzelf als “spectaculair knap” omschreef op zoek naar een man die minstens een half miljoen dollar per jaar verdient. Een mysterieuze bankier antwoordde dat hij aan het plaatje voldeed, maar dat ze een rotslechte deal aanbood. Zijn vermogen zou namelijk met de jaren toenemen terwijl haar knappe uiterlijk met de jaren zou afnemen. Hij bood echter wél aan om haar te huren. Zeg wat je wil, maar kan je hem ongelijk geven?