SMS

21/09/2007
🖋: 

Een nieuw schooljaar, een nieuwe start, een nieuwe SMS! En de gekke wonderen zijn nog steeds onze wereld niet uit.

Dames, denk twee keer na vooraleer u een bezoekje brengt aan de plastische chirurg, want bijen zijn geen voorstander van zulke ingrepen. Een Taïwanese vrouw werd gestoken en op een luttele twee dagen liep haar borstimplantaat leeg.

 

Nog voor de dierenliefhebbers: in de VS werd de huwelijksnacht van een koppeltje abrupt verstoord toen zij plots honderden bijtende mieren in hun bed ontdekten. Die beestjes leven maar één dag, hebben zij dan ook geen recht op een pleziertje?

 

"!Ay, caramba!" moet een 30-jarige man in Salamanca gedacht hebben toen hij zijn penis afsneed en wegwierp in een toilet om “geen zonden meer te begaan”. Als dát geen zonde is? Het zal mij worst wezen. Een bankbediende uit Luik is ontsnapt aan een overval door de daders de huid vol te schelden. De woorden zal ik niet herhalen uit schrik dat u dit blad zou neergooien en mee weglopen.

 

In Wenen heeft een 52-jarige vrouw vermoedelijk een jaar lang naast haar dode tante geleefd. Dat ze zo lang niets meer zei, stoorde de vrouw niet, maar haar gebrek aan hygiëne, dát deed de deur dicht.

 

Eentje voor de studenten Rechten: in Wisconsin beslisten twee dronken mannen op een nacht om de taken bij het autorijden te verdelen: de ene stuurde en de andere bediende de pedalen. Voor de rechtbank hopen ze er goed vanaf te komen door te argumenteren dat geen van beide echt aan het rijden was.

 

Een Colombiaanse man heeft het stelen afgeleerd. Hij sloop een gebouw binnen waarvan de deur open stond toen hij plots omsingeld en ineengeslagen werd door rare mannen in witte pyjama’s. De inbreker was vergeten het bordje waarop “karateschool” stond te lezen.

 

Op een Amerikaanse universiteit werd een jongeman betrapt terwijl hij, al masturberend, porno zat te downloaden. Toen het veiligheidspersoneel hem onderbrak, vroeg de man beleefd of hij eerst nog snel even mocht klaarkomen. Klaarkomen? Meekomen, ja!