Bart Van Herwegen is de man achter het studentenrestaurant van Campus Drie Eiken. Vroeger behoorden hij en zijn team tot de Sodexho-catering groep, maar sinds drie jaar maken ze officieel deel uit van de UA-catering. Naargelang het budget wordt er beslist wat er klaargemaakt wordt, maar de juiste gerechten kiezen blijft altijd een beetje gokken. In de mate van het mogelijke proberen Bart en zijn team rekening te houden met de commentaar van studenten en het personeel die dagelijks over de vloer komen. “Studenten zijn minder kritisch dan het personeel”, zegt Bart. "Maar dat komt misschien omdat studenten hier nog geen tien jaar rondlopen”, voegt hij er nog aan toe. Als we vragen naar de topgerechten, vertelt Bart ons dat er veel pastagerichte studenten zijn. “Maar ook videe en zelfs doodgewone hamburgers blijven graag geziene gerechten”, zegt hij. Op donderdag vind je er steevast een saladbar, die ondertussen ook een vaste waarde is geworden op de campus. “Mocht ik die weglaten, kom ik in de problemen”, zo klinkt het.
10/05/2007