10 000 mijl & 120 eeuwen onder zee

toffe thesistitels
01/06/2004
🖋: 

Op de rechtenfaculteit vinden we het niet, de exacte wetenschappers pakken het vaak experimenteel aan, PSW beroept zich hiervoor soms op zijn statistisch hulppakket SPSS en de studenten TEW en HIR hebben er twee weken minder tijd voor. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is er met het sprookje aan de hand en Wat heeft OGSA mapping met JINI concepten te maken? Een koude rilling passeert de ruggengraat van de laatstejaarsstudent: de eindverhandeling…

Die ‘Kuh’ bei den Hörnen gefasst, schrijf of lees het maar, 80 pagina’s over Any and its French equivalents. Gelukkig zijn er nog zekerheden in het leven, Het Belgisch koningshuis, tussen hemel en aarde bijvoorbeeld, of Belle en het beest tussen Nijntje en Nabokov. Stel u voor dat men, alle Stereotypen in soapopera’s bij elkaar genomen, H2O execution containers inbouwt in JGRID. Om nog maar te zwijgen van de Problemen van de customer loyality in de petroleumsector! Ach, visser-ke-vis of visser-tje-vis, wat doe je aan Het einde van grote verhalen? Zelfidentificatie van kinderen aan de hand van Walt Disney films leidt nu eenmaal vroeg of laat tot een McDonaldisering van de berichtgeving in Vlaamse kranten in de 19de en 20ste eeuw.

 

Maar niet getreurd! Zoals het spreekwoord zegt: Na MTV nu ook Jimtv! The presence of mythological themes in horror literature, Paul Koeck en de Impact van oneigenlijk gebruik op vrijwilligers van Télé-Onthaaldiensten hebben niets te vrezen. Volgens De hermafrodietmythologietheorie en die Vergelijkende studie aan de hand van ‘A charm of lullabies’ kunnen we immers nog steeds geloven dat De veranderingen in het leven van toekomstige vaders wel degelijk betrekking hebben op De beeldvorming van de vrouw in de film. De klassieke Winnie-the-Pooh als casestudie is hiervan het beste en meest ontroerende bewijs! Bij AIBO wens ik u als laatstejaarsstudent nog veel succes! Wie weet, Heeft DVD wel een toekomst?