blijf op het pad in Het Bos

cultuurstrookje
01/05/2016

Neen, de titel verwijst niet naar het verhaal van Roodkapje, maar naar het ontmoetingscentrum 'Het Bos'. Een artistieke plaats waar kunst, sociale betrokkenheid en ontmoeting centraal staan.

 

Het Bos is een plek waar iedereen die enige voeling heeft met kunst terecht kan, waar het getoond kan worden en op verbeeldingsvolle wijze met keuken en maatschappij verbonden wordt. Het is toegankelijk voor iedereen. Een thuis waar zowel de groentjes als de oude, ervaren rotten zich verder kunnen ontplooien.

 

Als ontmoetingscentrum ontwikkelt Het Bos een netwerk en professionele kaders voor de creatie en presentatie van een veelheid aan artistieke disciplines. Daarbij is het verhaal van de artiest erg belangrijk. Het Bos ondersteunt, inspireert en biedt infrastructuur. Er is plaats voor alle culturen. Ben je gek van fotografie of maak je muziek die gehoord moet worden, in Het Bos kan je terecht om je kunde te tonen. Zelfs als je een quiz wil organiseren!

 

Dus spring gerust eens binnen in Het Bos en drink op vrije bijdrage een pintje, misschien is het wel de start van een leuke avond!

 

Het Bos
Ankerrui 5-7, 2000 Antwerpen