Bewust met borsten

KULUM
09/11/2004
🖋: 

Erasmus Orgasmus, een primeur wat de overeenstemming tussen de werktitel en de afbeelding op de affiche van het evenement betreft. De trekvogels die in het Antwerpse hun nest bouwen voor één of twee semesters doen overduidelijk niet enkel in mei hun Engelstalige ei ontspringen. Niets dan appreciatie voor dit uitnodigend gebaar, maar eieren pellen heeft zo wel zijn hardgekookte kanten.

Is de verschijning van, van geilheid glanzende godinnen op alle mogelijke vormen van promotiemateriaal die festiviteiten van deze of gene organisatie aanlokkelijk maken, echt zo effectief? Ietwat glooiing spreekt in ons “plat pays” immers altijd tot de verbeelding. De drijfnatte druif verraadt immers toch dat de wijn die geserveerd zal worden kwalitatief hoogstaand is. De lekkere lokken roepen ongetwijfeld eenieder naar de plaats waar die statische schoonheid zich dynamisch op de dansvloer beweegt. Zodra de potente paljas als het ware verliefd wordt op de rondborstige bode van de Thé Dansant, komt hij daar vast en zeker aandraven. Afgezien van het feit dat het leeuwendeel van de leeuwinnen zich zodoende niet aangesproken weten, vermindert verliefdheid de sekseverschillen. ("Seksen verschilllen." EOS november 2004). De consequenties zijn aldus nefast voor de “mainstream way of promoting the hottest party in town”. Telkens de ogen van de potentiële prooi nog maar eens draaien gaan in die kassen, vermindert het testosterongehalte in het bloed. Een en ander houdt in dat naarmate de academiejaren vorderen, de mannelijke studentenpopulatie minder en minder ontvankelijk wordt voor ontblote blondines allerhande. Bijgevolg is het uiterst ongepast van de waterdragers van het studentenleven om te klagen over de opkomst op hun activiteiten. Het zijn toch zij die het bruingebakken vlees op die uithangborden posteren.

 

Daar de voorbeeldige jongeheer door de band 4 à 5 jaar studeert aan de UA, kan worden gesteld dat de master himself problemen kan ondervinden bij de reproductie, enkel en alleen ten gevolge van het overmatig in de ogen kijken van papieren illusies die kort en bondig de locatie en het tijdstip van het rendez-vous meedelen. Naast een gedegen opleiding houd je aan je studententijd dus tevens een schabouwelijke zaadcelproductie over. Dit alles zonder zelfs je lid te laven met bier. Het dagvaarden van de afgebeelde dames die de vlinders in de buik deden fladderen, zal u er naderhand niet vruchtbaarder op maken. Het fnuiken van de potentie kan nog enigszins verholpen worden door een viagra-kuur en gestuntel met proefbuisjes, maar het kwalitatieve kwaad is onherroepelijk geschied.

 

Ook voor de blokkende babes valt er bij deze situatie weinig of niets te winnen. Op de betreffende TD's hebben ze te kampen met oververhitte boys die menen dat de studentinnen toch minstens de schaars geklede pose van de promogriet in casu dienen aan te nemen. Naderhand hebben deze getormenteerde meiden dan weer af te rekenen met impotente koorknapen die zonder munitie radeloos in het niets vuren, met dank aan het sexy aanbrengen van doordeweekse danspartijtjes.

 

Al heeft Pamela promotioneel zonder de minste twijfel haar silicone kwaliteiten, toch heiligt het doel hier in geen geval de welgevormde middelen. Al kleuren het welgevormde, wulpse lichaam en de sensuele, zoete snoet je dag, toch weegt het niet op tegen de kleurloosheid op je oude(re) dag. In de eerste plaats niet voor de originaliteit, maar in naam van de hormonen dienen de hete dozen hoogdringend van de aankondiging van onze prachtige paringsdansen te verdwijnen.