de bromvlieg

auditanten gezocht 2014-2015
29/09/2014
🖋: 

Beste theaterliefhebbers,

 

Graag even aandacht voor het volgende. Wij zijn de Bromvlieg, het theatergezelschap van Universiteit Antwerpen. Wij bieden al enkele jaren een podium aan jong artistiek talent, aan acteurs, regisseurs en mensen achter de schermen. De Bromvlieg is niet alleen theater vóór studenten, maar vooral theater dóór studenten van Universiteit Antwerpen. Om voorstellingen te kunnen blijven maken en vertonen, hebben we natuurlijk ook jouw hulp nodig! Want ook dit jaar staan er weer drie mooie projecten op stapel. Heb je zin om mee te spelen? Of om mee te helpen achter de schermen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kom gerust langs tijdens onze auditiedagen!

 

Deze audities zullen op maandag 6 oktober (19.00 tot 21.00 uur) en dinsdag 7 oktober (18.30 tot 21.00 uur) plaatsvinden in een lokaal dat later nog wordt meegedeeld (houd onze website in de gaten). Je kunt een van beide dagen uitkiezen. Deze audities zijn er om zo een idee te vormen hoeveel mensen willen meewerken het komende academiejaar en zijn zowel voor acteurs als medewerkers achter de schermen bedoeld: iedereen is welkom! De enige voorwaarde is dat je momenteel een student aan Universiteit Antwerpen bent. Wil je dit jaar achter de schermen komen helpen (organisatie, productie, assistentie, techniek, schminken of achter de bar werken) of andere ervaring komen opdoen in het theaterwezen? Dan hoef je niets voor te bereiden. Je moet je gewoon een van bovenstaande data komen aanmelden, dan krijg je alle informatie en maak je kennis met het kernteam.

 

Wil je meespelen en als acteur je geluk beproeven? Kom ons gerust verbluffen met je acteertalent op onze audities! Er worden twee dingen van je gevraagd:

 

  • een van de beschikbare auditieteksten voorbereiden
  • eigen inbreng opvoeren. Het mag tekstueel zijn (gedicht of monoloog), maar dat hoeft het absoluut niet te zijn, verras ons! (zing - dans - beeld een walvis uit - ?) Go for it!

 

De auditieteksten staan online op onze website. Je mag kiezen welke van de drie je voorbereidt om auditie te komen doen. Ook kun je daar binnenkort een beschrijving vinden van de producties waar dit jaar hard aan gewerkt gaat worden. Dus, zou je graag eens willen meespelen, meehelpen achter de schermen, of ben je gewoon op zoek naar meer informatie? Neem dan een kijkje op de website: http://www.ua.ac.be/debromvlieg.

 

We hopen je te zien op onze auditiedagen of bij een van onze voorstellingen!

 

Met theatrale groet,

 

De Bromvlieg