droge voeding, kassa vuur (en passie)

KULUM
07/03/2005
🖋: 

De tijden dat voorbehoedsmiddelen een van kuisheidsgordel voorzien gespreksonderwerp waren, zijn reeds langer heengegaan, maar dat de zaadfuik even banaal geworden is als de tandplak die gepaard gaat met het nuttigen van een Mars, is toch tamelijk nieuw. Condooms en konsoorten passen ogenschijnlijk naadloos in het rijtje candybars. Iedereen lust immers de lust, zij het naar een copulerende climax onder de venusheuvel of naar een extase van de smaakpapillen. Broederlijk liggen de Zazous te soezen in het straatje zoetigheden op huisnummer 25. Ze mogen dan relatief iets prijziger uitvallen dan hun buurtbewoners, uit de toon vallen doen ze allerminst. Een klassiek voorbeeld van een zonevreemde activiteit, denkt ieder toerekeningsvatbaar beambte van de dienst urbanisatie aan wie de term gewestplan niet vreemd is. Een bordeel tegenover de toegangspoorten van het Vaticaan is al even uit den boze, zelfs als ieder van haar bewoners zo impotent is als Pinocchio zonder neus.

 

Hoewel de capootcloaca geenszins kinderbuenoachtigen uitstoot, betekent dat hoegenaamd niet dat de distributie van het pluralistische gedachtengoed ongewenst zwanger zou zijn van de contraceptie-foetus. Nu de UA duidelijk stelling neemt tegen de vijandelijkheden die met oorlog worden geassocieerd, is het maar een evidentie dat ze zich wilde indekken tegen mogelijke bloedpartijen der uterus en omgeving ingevolge een radicale interpretatie van het ‘make love, not war' gezegde waar ze zich ten volle achter schaart. Ook bij een globale peis en vree zou onze academische biotoop hebben mogen kennismaken met de intrede van het rubber in de rekken van de tussendoortjesautomaat. Nadat de Stad erin is geslaagd een geautomatiseerd bordeel te openen, ziet nu de rector het potentiële financiële gewin reeds als een extra cashcow. Een en ander zit hoogstwaarschijnlijk mooi vervat in het integraal pakket aan studentgerichte diensten dat hij voorstaat. Na het instellen van het rookverbod is een mogelijkheid om stress af te laten immers meer dan welkom. Bovendien doet de jeugd veel te weinig aan sport, dus wat is er beter dan het aanbieden van een kwalitatief hoogstaande ploegsport, zij het dan met de kleinst mogelijke bezetting. In één klap wordt de individualisering binnen de groep van de jongvolwassenen sportief tegengegaan.

 

Zolang het Middelheimziekenhuis of het UZA niet met het wondermiddel op de proppen komen dat van het HIV-virus een snotvalling maakt, is een laagje latex nog steeds interessanter dan het oneindig samenstellen van remmende cocktails. Enkel het op til zijn van een Antwerps geneesmiddel dat het immuunsysteem vrijwaart, zou tot gevolg hebben dat de familie Zazou op straat zou belanden. Welk zoethoudertje hun optrekje dan zou innemen, staat nog niet geheel vast, maar een zaaddodende crème zal het niet zijn. De erbarmelijke kwaliteit van het sperma is op zich binnen afzienbare tijd een afdoende garantie om de coïtus ongestoord te laten geschieden zonder gevaar op reproductie. Andere aandoeningen dan het gejank van het nageslacht kunnen echter niet even vlot worden gepareerd, slome, gedesoriënteerde spermatozoïden ten spijt. Het motto blijft tot nader order; doe een, al dan niet fruitige, oliejekker aan vóór er nattigheid van komt. Hoewel monogamie meer stereo galmt voor diegenen die het in de eerste plaats al niet vals klinken vinden, wordt het afrolluik voor een veilige parendans te weinig ingebouwd. Als u de volgende keer dus staat te wikken en wegen of het een Twix wordt eerder dan een Snickers, lach dan ook eens vriendelijk naar de kolonne Zazous. Zij maken de voorhoede uit van een langetermijnvisie die gestaag opzwelt en de blaffetuur naar boven houdt.